Gå til forsiden
For deg som er gravid
 | SnartGravid | NybaktMamma |
  
Forside arrow Plager
lørdag 20. januar 2018
Komplikasjoner og Plager
Spontanabort
Skrevet av "Amorgirl"   
mandag 23. juli 2007
UltralydSpontan abort betyr at en graviditet ufrivillig avbrytes så tidlig at fosteret ikke kan overleve. Av alle egg som blir befruktet, overlever omtrent 40% frem til den tiden kvinnen skulle hatt sin neste menstruasjon, og blir gravid. Av alle svangerskap ender omtrent 10-35% som en spontan abort, avhengig av kvinnens alder.
Les mer...
 
Svangerskap utenfor livmoren
Skrevet av "Amorgirl"   
mandag 23. juli 2007
Svangerskap utenfor livmorenOmtrent sju dager etter befruktningen vil egget som da består av en liten kule med celler, begynne å grave seg ned i slimhinnen på det stedet det måtte befinne seg.
Normalt vil det være i livmoren, men hvis transporten ned gjennom egglederen ikke har foregått normalt, vil det være et annet sted.
Les mer...
 
Svangerskapsdiabetes
Skrevet av "Ine"   
mandag 23. juli 2007
Svangerskapsdiabetes er diabetes som oppstår i forbindelse med svangerskap. Hos de fleste forsvinner dette så snart svangerskapet er overstått.
Les mer...
 
Bekkenløsning
Skrevet av "Koni"   
søndag 22. juli 2007
BekkenDette er en artikkel som sier litt om hva bekkenløsning er, litt om hvorfor plagene oppstår og om hvordan en best bør forholde seg når en har fått bekkenløsning.
Les mer...
 
Svangerskapskvalme
Skrevet av Martha Klem   
søndag 22. juli 2007
Nesten halvparten av alle gravide er kvalme i løpet av de første 12 ukene. Ikke alle blir så syke at de må kaste opp, og de fleste blir bra etter de første 3-4 månedene.
Les mer...
 
Forum: Komplikasjoner
Mest lest:
 Copyright © 1999-2013 SnartMamma.com
Juridiske merknader